Recensies

Super bedankt. Het is een geweldig resultaat geworden. Ben er echt zo blij mee!

Groetjes
Karin

Hallo www.mijneigencanvas.nl,
Wauw... Ik kreeg de foto van mijn dochter thuis op canvas en ben echt super tevreden. Het is moeilijk om het in te beelden hoe het uiteindelijke resultaat is. Maar dit mag er wezen.

Bedankt!
Groeten Sophie

Heb een canvasdoek van 60cm bij 60cm besteld. Maar had eerst een foto geupload die niet van de juiste kwaliteit was. Maar dit is keurig gemeld en heb toen een andere foto ingestuurd. Daarvoor dank.

Met vriendelijke groeten,
Kees

Dankjewel. Voor het mooie resultaat canvasdoek. Ben er super tevreden over.

Met vriendelijke groet,
Pauliena

Als cadeautje voor mijn vrouw heb ik een foto van ons samen laten printen op canvas door www.mijneigencanvas.nl. Het bestellen ging super gemakkelijk en het was al binnen 3 dagen bij ons in huis. Mijn vrouw was super blij met dit cadeau.

- Gerard

Ik heb al een keer eerder bij een ander bedrijf een canvasdoek gokocht maar die was van zeer matige kwaliteit. Daarom ben ik toen gaan kijken naar een ander bedrijf die dit kan leveren. Toen kwam ik uit op www.mijneigencanvas.nl. En inderdaad de kwaliteit was veel beter. Bedankt www.mijneigencanvas.nl.

Groeten Linda

Ik was eerst niet tevreden. Dit kwam omdat ik meende dat ik een ander formaat had geselecteerd. Maar het was eigenlijk mijn eigen fout. Uiteindelijk was ik op tijd om het formaat te wijzigen voordat het was geprint. Dankjewel dat dit kon!

Groetjes,
Michiel

Goedemorgen!
Eerder al eens een foto op hout bij jullie besteld en dit is mij toen prima bevallen. Dus ook een foto op canvas bij jullie besteld. Weer goed bevallen.
Groetjes irene.